Onze Sportaanbiedingen

U hebt de mogelijkheid om tijdens u verblijf te genieten van (sport)massage, personal training of van een yogasessie. Indien u minimum 8 dagen voor aankomst een Sport pakket, Relax pakket of een Massage pakket boekt, geniet u van 10% korting. Deze korting geldt niet op een Pro Pakket of de Triathlon Stage Pakket.

Niet op voorhand geboekt of wenst u bij te boeken, dan kan u tijdens uw verblijf alsnog reserveren:

  • (Sport)massage: 40 euro per persoon
  • Personal training: 35 euro per persoon
* Bij annulering na de boeking en tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt 100% van het geboekte pakket terugbetaald.
* Bij annulering binnen de 8 weken voor aanvang van de huurperiode wordt er 50% van het geboekt pakket in rekening gebracht.

Pakket Sport

U kan hier genieten van 2 massages uit het massagepakket en van een personal training, die afgestemd wordt op uw sport.

Deze training wordt individueel of in duo gegeven. Er wordt gewerkt op kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, coördinatie en balans steeds met oog op blessurepreventie. Er worden oefeningen aangeleerd, die je thuis zelf nog kan toepassen.

De training duurt 60 min en wordt in de fitnessruimte gegeven of buiten aan het zwembad.

Alles is vrij in te boeken tijdens u verblijf.

2 massages uit het massagepakket en een personal training

Pakket Relax

Dit pakket bestaat uit 2 massages naar keuze en een start2yoga sessie van 60 min.

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

In deze sessie worden ademhalingsoefeningen (pranayama’s) toegepast, samen met enkele bewegingen (asanas) en stretchings. De yogasessie wordt afgesloten met een totale ontspanning.

Alles is vrij in te boeken tijdens uw verblijf.

2 massages naar keuze en een start2yoga sessie van 60 min

Pakket Massage

Hier heeft je recht op 3 massages.
U kan kiezen tussen sportmassage, cupping of relaxmassage.

Sportmassage zorgt er voor dat jouw lichaam een extra duwtje krijgt om het sneller te laten herstellen na een inspanning. Na deze massage kan je de dag nadien terug met een fris gevoel trainen.

Cupping is een sportmassage, maar hier wordt er wat dieper ingewerkt op het lichaam. De lymfe-, bloed- en energiedoorstroming worden gestimuleerd dmv cups die op het lichaam worden geplaatst. Stress, spierpijn en blokkades nemen voelbaar af. Nadien wordt deze verder afgewerkt met een ontspannende massage voor de afvoer van de afvalstoffen. Dit is een intensieve massage en wordt eerder aangeraden op het einde van uw sportvakantie.

Relaxmassage is een zachtere massage dan de sportmassage. Deze geeft je eerder een gevoel van lichamelijke, geestelijke en emotionele rust.

Alle massage zijn vrij in te boeken tijdens u verblijf. Deze duren 60-70 min per sessie.

3 massages (sportmassage, cupping of relaxmassage)

Pro Pakket

Dit voordelig pakket is samengesteld voor (prof)sporters, die goed voorbereid willen starten aan hun sportseizoen. Ideaal comfort voor 2 personen, maar 4 personen is mogelijk.

Bij een reservering van 3 weken:

– 21 dagen huur van het appartement inclusief linnen, water, elektriciteit, verwarming en eindschoonmaak
– Gebruik van hoogtetent (2 pers.) tijdens het verblijf
– Hypoxietrainingen (onbeperkt) tijdens het verblijf
– 1 sportmassage of 1 personal training
– Gebruik van fitnessruimte en zwembad 

Bij reservering van 4 weken: 

– 30 dagen huur van het appartement inclusief linnen, water, elektriciteit, verwarming en eindschoonmaak
– Gebruik van hoogtetent (2pers.) tijdens het verblijf
– Hypoxietrainingen (onbeperkt) tijdens het verblijf
– 2 sportmassages of 2 personal training of mix van beiden
– Gebruik van fitnessruimte en zwembad

Triathlon Stage Pakket

Wens je tijdens je verblijf beroep te doen op triathlonbegeleiding door een Trainer B?

Lees dan snel verder…

Wij bieden een stage aan op jouw niveau. Er worden testen afgenomen, zoals het bepalen van je CSS, FTP, FTRP en FTHR, om zo je conditie te bepalen. Dus een goedwerkende hartslagmeter meebrengen is een must. Er zijn zwemtrainingen in open water, extra techniekoefeningen in het zwembad en er worden ook wissels geoefend. Tevens zijn er fiets- en klimtrainingen  in een adembenemende omgeving, als ook diverse looptrainingen offroad of op een 400m atletiekpiste. Stabilisatieoefeningen (core) maken deel uit van het pakket. Deze zorgen voor beter houding en zijn onmisbaar voor blessurepreventie. Op het einde van je verblijf, voegen we alles samen wat aangeleerd werd, in een leuke testwedstrijd. Om daarvoor in topvorm te zijn, krijg je de dag voordien een deugddoende sportmassage! Tot slot nog een kleine attentie om mee te nemen naar huis.

Dit pakket geldt enkel in de (warmere) maanden mei, juni, september en oktober en voor 2 à 4 personen.