Massage voor sporter en levensgenieter

Prijslijst Massages

Sportmassage van benen of bovenlichaam

Deze massage geeft het lichaam een duwtje om het sneller te laten herstellen na een zware inspanning. Deze massage houdt de spieren soepel en fit.​ Ideaal enkele dagen voor een wedstrijd of erna zodat je er weer tegenaan kan.

Duur: 45 min

€25

Full Body Sportmassage

Sportmassage van zowel de benen als het bovenlichaam.  Voor de liefhebbers kan hier ook cupping toegepast worden.

Duur: 60 - 75 min

€40


Full Body Sportmassage in combinatie met elektrostimulatie 

Deze sportmassage wordt vooraf gegaan van elektrostimulatie op de rug of op de benen. Deze techniek stimuleert de zenuwbanen naar de spieren, waardoor deze samentrekken en hierdoor sneller en beter herstellen. Het vermindert spierpijn na een zware inspanning. Efficiënt herstel is essentieel om tot een optimale training en prestatie te komen.

Om hygiënische redenen, is er bij de eerste massage een eenmalige kost van 20 euro voor het aankopen van de elektroden. Deze zijn persoonlijk en gaan ongeveer 15 - 30 beurten mee, afhankelijk van uw huidtype. Deze zijn hier verkrijgbaar.

Duur: 60 - 75 min

€45

Detox massage (Cupping)

Deze massage brengt het lichaam terug in balans. Hierbij wordt de lymfe-, bloed- en energiedoorstroming gestimuleerd d.m.v. cupping, gevolgd door een ontspannende massage.

Stress, spierpijn en blokkades nemen voelbaar af.​

Duur: 60 - 75 min

€40

Anti Stress massage

Relaxmassage van het ganse lichaam. Deze massage is zachter dan sportmassage en geeft u een gevoel van lichamelijke, geestelijke en emotionele rust.

​Duur: 60 - 75 min

€40

Uit voorzorg worden al deze massages niet gegeven aan zwangere vrouwen of mensen die in recente medische behandeling zijn. 

Er kan enkel cash of via de bankcontact/payconic app betaald worden.