Let's move!

Personal coaching

(door COVID trainen we buiten)

Je wil meer bewegen, je beter in je vel voelen, vermageren of net meer spiermassa opbouwen, maar je ziet het alleen niet zitten.

Je wil iets veranderen en je hebt een duwtje in de rug nodig, dan is een personal coach ideaal voor jou!

Spierversterkende oefeningen en een goeie rompstabiliteit zorgen voor evenwicht in je lichaam, minder blessures, minder rugpijn en een energiezuiniger verbruik bij sporten.  

Kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, coördinatie en evenwicht zijn 6 basiseigenschappen die belangrijk zijn en in de training aan bod komen.

Zie je het alleen niet zitten? Heb je een vriend(in) of partner die samen met jou wil komen trainen? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Liever een groepsles met een beperkt aantal medesporters... zie small grouptraining.

Een training duurt 1 uur.

Wij geven ook personal coaching aan huis. Wij zorgen voor het materiaal, jij voor een ruimte die voldoende groot is. Dat kan je garage, zolder, kamer of gewoon je tuin zijn.

Kilometervergoeding 0,70 euro 

1 op 1 training

45 euro/les 

Je wordt persoonlijk begeleid om jouw doelen te halen. 

Daarnaast krijg je een gratis app van Sport2Relax op je gsm om thuis nog extra oefeningen te doen als je dat wil. Deze extra training maken wij gratis voor je op. Zo heb je 2 trainingen voor de prijs van één!

1 op 1 training (10 lessen)

400 euro/10-beurtenkaart

Tijdens deze 10 lessen kunnen we gericht werken op wat voor jou belangrijk is. Jij bepaalt jouw tempo.

Daarnaast krijg je een gratis app van Sport2Relax op je gsm om thuis nog extra oefeningen te doen als je dat wil. 

Pro pakket

350 euro/maand

Een complete screening in kader van blessurepreventie.

2x per week intensieve begeleiding waarbij we op een relatief korte termijn jouw doel proberen te behalen. We bekijken samen met jouw je voeding en sturen bij waar nodig. We zorgen er voor dat je conditioneel vooruitgang boekt en dat je spiermassa toeneemt. 

Je krijgt een gratis voedingsapp zodat gezond eten makkelijker wordt en daarboven een gratis sportmassage van 60 min !

 

Multi Personal training 

2 op 1 training / 3 op 1 training

Elk 35 euro per les / Elk 25 euro per les

Sporten onder begeleiding samen met een vriend(in)(en).  Gezamenlijk trainen maar met een persoonlijke aanpak. Jullie krijgen de gratis app van Sport2Relax om samen extra te oefenen.

Multi personal training

2 op 1 training (10 lessen) / 3 op 1 trainingen (10 lessen)

Elk 300 euro  / Elk 200 euro

Sporten onder begeleiding samen met een vriend(in)(en). Gezamenlijk trainen maar met een persoonlijke aanpak. Jullie krijgen de gratis app van Sport2Relax om samen extra te oefenen.

Online begeleiding

Training- en voedingsbegeleiding via een app

40 euro / maand

Via de app worden wekelijks trainingen opgesteld van een reeks oefeningen of trainingschema's. Dit kunnen zowel conditietrainingen zijn als personal training. De keuze ligt volledig bij u. Daarnaast wordt uw voeding bijgehouden en berekent volgens calorie-iname zodat u zelf het verlies aan gewicht kan bepalen.