Let's move!

Personal coaching

Je wil meer bewegen, je beter in je vel voelen, vermageren of net meer spiermassa opbouwen, maar je ziet het alleen niet zitten.

Je wil iets veranderen en je hebt een duwtje in de rug nodig, dan is een personal coach ideaal voor jou!

Jij geeft aan wat je doel is en wij stellen een individueel bewegings/trainingsplan op.  Je krijgt er bovenop nog een gratis mobiele app bij, die je assisteert bij de uitvoering van extra oefeningen, en een voedingsdagboek. Wij motiveren je, houden rekening met jouw agenda en samen zetten we jou op de juist weg naar een gezond en fit leven!

Spierversterkende oefeningen en een goeie rompstabiliteit zorgen voor evenwicht in je lichaam, minder blessures, minder rugpijn en een energiezuiniger verbruik bij sporten.  

Kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, coördinatie en evenwicht zijn 6 basiseigenschappen die belangrijk zijn en in de training aan bod komen.

Zie je het alleen niet zitten? Heb je een vriend(in) of partner die samen met jou wil komen trainen? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Liever een groepsles met een beperkt aantal medesporters... zie small grouptraining.

Een training duurt 1 uur.

Wij geven ook personal coaching aan huis. Wij zorgen voor het materiaal, jij voor een ruimte die voldoende groot is. Dat kan je garage, zolder, kamer of gewoon je tuin zijn.

Kilometer vergoeding (0,50 euro) boven de 10 km afstand van Sport2Relax. 

1 op 1 training

45 euro per les 

Je wordt persoonlijk begeleid om jouw doelen te halen. 

Daarnaast krijg je een gratis app van Sport2Relax op je gsm om thuis nog extra oefeningen te doen als je dat wil. Deze extra training maken wij gratis 1 x per week voor je op. Zo heb je 2 trainingen voor de prijs van één!

1 op 1 training (10 lessen)

400 euro 

Tijdens deze 10 lessen kunnen we gericht werken op wat voor jou belangrijk is. 

Daarnaast krijg je een gratis app van Sport2Relax op je gsm om thuis nog extra oefeningen te doen als je dat wil. Deze extra training maken wij gratis 1 x per week voor je op. Zo heb je 2 trainingen voor de prijs van één!

Multi Personal training 

2 op 1 training / 3 op 1 training

Elk 35 euro per les / Elk 25 euro per les

Sporten onder begeleiding samen met een vriend(in)(en).  Gezamenlijk trainen maar met een persoonlijke aanpak. Jullie krijgen de gratis app van Sport2Relax om samen extra te oefenen. Zo heb je elk 2 trainingen voor de prijs van één!

Multi personal training

2 op 1 training (10 lessen) / 3 op 1 trainingen (10 lessen)

Elk 300 euro  / Elk 200 euro

Sporten onder begeleiding samen met een vriend(in)(en). Gezamenlijk trainen maar met een persoonlijke aanpak. Jullie krijgen de gratis app van Sport2Relax om samen extra te oefenen. Zo heb je elk 2 trainingen voor de prijs van één!