Wie ben ik

Over mij

Ik, Liesbeth, ben sinds een kleine 10 jaar een triatleet in hart en nieren. Ik startte zoals ieder groentje aan een 1/8 triathlon. Al gauw wou ik mijn grenzen verleggen en bouwde ik de afstand uit tot 1/4 en 1/2 triathlon. Uiteindelijk stond ik in 2010 aan de start van mijn eerste Ironman, Nice. Toen ik daar de meet behaalde, wist ik... er komt meer van dat! De Ironman van Klagenfurt, Maastricht en die van Vichy vulden het lijstje aan. Die prestaties kwamen er niet alleen door mijn inzet, maar werden ook opgebouwd door de begeleiding van een coach waardoor ik een beter inzicht kreeg in mijn lichamelijke weerbaarheid. 

Naarmate ik mijn lichaam beter leerde kennen bij mijn sportieve inspanningen, groeide mijn interesse om op zoek te gaan naar het juiste evenwicht tussen sport en gezondheid.

In 2016 behaalde ik mijn diploma Sportverzorger/Sportmasseur en in 2017 die van gewone masseur. De belangstelling groeide verder uit en ik volgde bijkomende opleidingen zoals Cupping, Physical, Personal en Performance training en opleidingen bij Bloso. 

Massage is voor mij een vorm van ontspanning waar je er terug nieuwe energie uithaalt.

Sporten en bewegen zijn de rode draad in mijn leven. Ik hecht dan ook heel veel belang aan het menselijk lichaam. De opleiding Personal trainer is dan ook een logische keuze.

"Sporten houdt de geest helder en het lichaam fit! "